Cos cumparaturi
BRANDS
LIVRARE GRATUITA LA COMENZI DE PESTE 100 RON

SPARITUAL - lacuri de unghii VEGANE

 

DESCOPERA FORMULA VEGANA DIN LACURILE DE UNGHII SPARITUAL


“SpaRitual este un brand de lux, vegan, un stil de viata eco-constient, compus din produse eficiente multifunctionale si ritualuri de infrumusetare pentru maini, corp, picioare si unghii.Devotamentul nostru pentru mediul inconjurator este piatra de temelie a brandului, si, sustinand SPARITUAL , sustineti de fapt intregul curent de frumusete holistica. Produsele si tratamentele noastre destinate mainilor, unghiilor, picioarelor si corpului sunt dezvoltate intr-un mediu ecologic si spiritual inteligent.Punem in practica frumusetea inteligenta.”

—  Shel Pink
     Fondator&Vice Presedinte


Puteti face parte din curentul de frumusete eco-constienta fara a sacrifica calitatea.

Lacurile de unghii SPARITUAL sunt:

VEGANE   Lacurile de unghii SpaRitual sunt vegane deoarece folosim Mica in locul Guaninei pentru culorile stralucitoare si contin numai ingrediente de origine vegetala.

DE 3 ori FARA   Lacurile de unghii SpaRitual nu contin Toluen, Dibutil Ftalati si Formaldehide (inclusiv rasini formaldehidice).

Dibutil ftalatul (DBF) este un ingredient folosit pentru plastifiere si care este interzis in industria cosmetica din Uniunea Europeana.DBF-ul este o toxina ce se poate dezvolta si reproduce si care poate provoca o gama larga de malformatii congenitale.

Rasina formaldehidica este o forma de conservant care permite lacului de unghii sa adere in mod corespunzator pe suprafata unghiei.Formaldehidele pot fi gasite, in cantitati mult mai mari , in bauturile carbogazoase, covoare, tesaturi si vopsea.

Toluenul este un solvent care interactioneaza cu rasinile din lacurile de unghii si apoi se evapora.Expunerea la cantitati mari de toluen in aer poate avea efecte secundare periculoase asupra clientilor si personalului ce lucreaza in SPA-uri.

REZISTENTA DE LUNGA DURATA   Studii independente au demonstrat ca formulele lacurilor de unghii SpaRitual rezista cel putin 7 zile fara sa sara, sa crape sau sa se cojeasca.

GLOSSY   Formulele SPARITUAL au o stralucire exceptionala & detin o paleta de culori extrem de diversa.

USOR DE APLICAT   & nu lasa dungi & au un timp de uscare extrem de rapid.

ERGONOMICE  Elixirele pentru maini,unghii si cuticule au un capac Plum Cap® patentat,foarte elegant, si dispun de o perie speciala ce ajuta la deschiderea facila a produsului, la controlul si la o aplicare mai precisa.

REALIZATE DIN MATERIALE RECICLATE   Sticlele sunt realizate manual ,in Italia,de catre designerii de la Ferrari, folosind materiale reciclabile in proportie de pana la 50%.

Frumusetea este expresia spontana intre minte, corp si spirit . SpaRitual – la doar o litera “distanta” de “spiritual”, combina luxul eco cu filozofia spiritual-constienta.Prin sustinerea SPARITUAL va alaturati curentul de frumusete eco-constienta .